Balıkesir Verem ve Kanserle Savaş Vakfı

Hoşgeldiniz

Saat
Takvim
2023 Yılı Kurucular Toplantısı 15 Aralık 2023 tarihinde yapılmıştır.

BALIKESİR VEREM VE KANSERLE SAVAŞ VAKFI

BAŞKANLIĞINDAN  ,

15.12.2023 yıllık olağan kurucular heyeti toplantısında yapılan seçimler sonunda Vakıf başkanlığına kurucu üyelerimizden ve mütevelli heyeti muhasip üyesi Ahmet Tuğrul ÇAKINBERK  seçilmiştir. Mütevelli Heyeti üyeliklerine de :

Kurucu üyelerimiz  Mehmet Serdar ALBAYRAK, Nur KANGAL ve Rifat KÖYBAŞIOĞLU seçilmişlerdir.

Mütevelli Heyeti Balıkesir Veremle Savaş Derneği Temsilciliğine Yakup BARDAKÇI;

Mütevelli Heyeti Balıkesir Kanserle Savaş Derneği Temsilciliğeine İsmail Engin UZGÖREN seçilmişlerdir.

Yeniden oluşan mütevelli heyetimiz üyeleri arasında yapılan seçimler sonunda :

Vakıf Başkan vekilliğine  Mehmet Serdar ALBAYRAK,

Vakıf Muhasip Üyeliğine Rifat KÖYBAŞIOĞLU;

Mütevelli Heyeti üyeliklerine de Nur KANGAL, İsmail Engin UZGÖREN ve Yakup BARDAKÇI seçilmişlerdir.

Ziyaettin TAN Bey'e;

28.Aralık.1990  tarihinde başladığı ve 15.Aralık.2023  tarihine kadar  başarı ile sürdürdüğü Vakıf Başkan Vekilliği ve 2009 yılından beri başarı ile sürdürdüğü Vakıf Başkanlığı  hizmetlerinizden dolayı  başta mütevelli heyetimiz olmak üzere  tüm kurucu üyelerimiz adına teşekkürlerimizin kabulünü rica eder, sağlık,mutluluk ve esenlik dileklerimizle saygılar sunarız.

994 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Hava Durumu