Balıkesir Verem ve Kanserle Savaş Vakfı

Hoşgeldiniz

Takvim

Vakfımızın 2023 yılına ait yıllık olağan kurucular heyeti toplantısı15.Aralık.2023 Cuma günü saat 14.00 de ;Altıeylül Mahallesi Anafartalar Caddesi Çakıcı Sokak No:4 adresindeki Vakıf Merkezinde yapılmıştır. Toplantı gündemi için başlığı tıklayınız.
2023 Yılına ait Mali Tablolar sitemizde yayınlanmaktadır. Vakfımız menüsünden Mali tablolardaki bilgileri görebilirsiniz. Ayrıca Mali Tablolara ulaşmak için başlığı tıklayınız.
Vakfımızca, konumuzla ilgili olmak kaydıyla , yurtdışı master ve doktora proğramları dışında burs verilmemektedir.
2022/2023 döneminde Sadece nakış kursu 01.Kasım.2022 tarihinde pandemi kısıtlamalarına uygun şekilde başlamıştır.
1) Herkesin vücudunda kanser hücreleri vardır. Bu kanser hücreleri birkaç milyara kadar çoğalmadıkça standart testlerde görülmezler. Doktorlar kanser hastalarına tedaviden sonra vücutlarında artık kanser hücresi kalmadığını söyledikleri zaman, bu yalnızca kanser hücrelerinin testlerle saptanamayacak düzeyde olduğu anlamına gelir.
KANSERDEN KORKMA GEÇ KALMAKTAN KORK, SPOR YAP, DÜZENLİ VE DENGELİ BESLEN, SİGARAYI MUTLAKA BIRAK.

2009 kurucular toplantısı